Om oss

 Tjänster inom bland annat kranbilar och lastbilsverkstad i Sundsvall med omnejd

HSAB är ett företag som bland annat erbjuder tjänster inom transport och verkstad, och kan därför hjälpa dig som exempelvis behöver en kvalitativ lastbilsverkstad. Vi kan även hjälpa dig som behöver en kranbil i Sundsvall med omnejd. 

Företaget startade i juni 2019 och sedan dess har vi arbetat hårt för att kunna erbjuda kvalitativa tjänster inom bland annat lastbilsverkstad och kranbilar på marknaden. Vi hoppas att alla som kommer till oss för att få vår hjälp ska märka av hur engagerade vi är i att kunna leverera kvalitativa resultat och en god service.

 

 

Vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag i Sundsvall med omnejd, och vi tar på oss alla typer av arbeten. Med andra ord finns det ingenting som varken är för lätt eller svårt för oss, utan vi kommer se till att du som kund får all den hjälp som du är i behov av.

Vi finns för dig i bland annat Härnösand och Sundsvall med omnejder. Behöver du professionell och pålitlig hjälp av en lastbilsverkstad eller är i behov av en kranbil, är vi rätt företag för dig. Om du är intresserad av det som vi erbjuder, eller har någon fråga kring vår verksamhet, hör gärna av dig till oss så kommer vi göra vårt bästa för att hjälpa dig vidare.